1a maj 2012

hej på er!♥ vilket underbart väder det är ute!

Jag kom hem från Hemavan igår, vi tänkte stanna till idag, men det har inte varit något kuligt väder så vi for hem ist. Så vi bjöd över Peder, Anneli och Julia på middag, vi grillade och sedan så ut vi cream brullé med jordbubbar till efterrätt! underbart! Hemresan från Hemavan gick super, vi stannade på Frasses och tog varsitt mål, for vidare till Statoil i Lycksele köpte glass och karra.

Igår kväll så for jag och mötte upp ett gäng snyggingar som jag var med hela kvällen. Det var super och alltid lika roligt.

Idag så har jag hjälpt mamma med att städa gården osv, hoppat och myst med min Chico i solen. Jag har också varit duktig att göra min engelska läxa. Kvällen kommer spenderas med bästevännen i mitt uterum och gotta till det. Så vi ska cykla iväg på konsum efter vi har ätit middag. Har iaf världens sug på att träna, men ikke det. Har inflamation i bihålorna(?) och har haft det ända sen förra veckan! inge kul alls! vill träna ju! men får se till att krya till så jag kan träna till helgen iaf. Men nu så har jag skrivit en del och ska nu gå och äta något är vrål hungrig, såg att vi hade Billys pannkaka i kylen 😉 låter bra tycker jag, aja skriver mer sen. Hare! ♥

Annonser

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s