Våra hotell i Thailand

Jag saknar Thailand så otroligt mycket, det är typ mitt andra hem känns det som. haha. Men jag tänkte dela med mig av våra hotell vi bodde på sist vi var i Thailand, alltså i Mars-Februari 2012.

Första veckan bodde vi i Kamala på Courtyard by Marriott.

mitt och Lucas rum.

mamma och pappas rum. Vi hade varsin tv i rummen, och sedan en i ”vardagsrummet”. Varsin balkong och garderob. + en gemensam balkong.

Vecka 2, bodde vi på ett litet hotell vid namn Surintra i Surin. Det var ett litet mysigt ”hotell” där det bodde typ 2 andra medan vi var där. Jag skulle inte säga att det var ett hotell, fast det är det. Men man fick inte den känskan eftersom det var inte så många som bodde där. Så vi hade en pool och frukost buffé för oss själva!

Vi fick var sitt rum, alltså jag och Lucas ett och mamma och pappa ett eget. Älskar stilen dom hade på rummen. så mys!

baksidan av vårt rum så fanns det en bardisk,kylskåp och en soffa.

Sedan bodde vi nån natt på något hotell ”uppe på bergen” om jag inte minns fel. Som hette Horizon på Karon beach. Det hotellet vi först hade bokat, var inte som vi förväntat oss så vi bestämde oss för att byta till ett annat som vi bott på de andra gångerna vi vart där.

Mr and Mrs Ulf, haha!

Här bodde vi den sista veckan, på Phuket Orchid resort & spa. vi har bott där några gånger tidigare. Och det är verkligen hur bra som helst. Sjuka bufféer och söt personal.

Men mitt favorit ställe av alla ställen vi vart på är Surin, bara för att stranden är så otroligt fin och det finns mycket god mat vid stranden. Vi har några vänner där också.

Annonser

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s