Sommar1

Sommar1

Zara top / Hollister Co. denim skirt / Carvela flat sandals, $105 / MICHAEL Michael Kors , $365 / MICHAEL Michael Kors druzy jewelry

Annonser

11 thoughts on “Sommar1

 1. Hej. Jag undrar om du är onöjd med din kropp? Med tanke på att du har så små bröst och ingen form. Inge illa menat.

  • Inge illa menat? Då borde du nog behållt den där kommentaren för dig själv. Vissa människor är inte lika utseendefixerade som du verkar vara. Tack och lov för det. Det är såhär jag ser ut, och jag är nöjd med det. Jag ser bara det fina med mig själv. Jag orkar inte lägga ned min tid på att hitta komplex och saker jag inte är nöjd med mig själv. Jag är fin precis som jag är, och det är du också. Så sluta lägga ned tid på att hitta ”fel” på andra, behåll dom för dig själv istället.

   • det här fan bland det sjukaste jag läst. Vad är det för hjärtlösa anonyma jävlar som sitter och trycker ner Sanna?! Ni måste ju personligen inte ha en enda kille efter er då ni mår så dåligt att ni måste skriva sånna här kommentarer. Alla vet att killar faller oftare för tjejer som har självförtroende och trivs med sig själv än tjejer som är helt utsendefixerade. Sluta upp med det ni håller på med och håll era onödiga kommentarer för er själva.

 2. alltså vilka idioter det finns.. folk som sitter hemma bakom datorn och slänger skit på folk som inte ens förtjänar det. Sanna du är så jäkla fin så jag vet inte vat jag ska börja. Hela du är perfekt. Skulle göra allt för att se ut som dig. lovar. Hoppas du vet att du är världsfin och kommer alltid att vara det oavsett vad andra säger. Du är bättre än dom det vet vi alla, dom är bara avundsjuka.

  Ta hand om dig finis!! kram.

 3. Måste bara säga att du är min största inspiration just nu, du är seriöst den sötaste tjej jag vet haha! Så snäll, jordnära och fin! Ditt liv, dina bilder och hur du tränar inspirerar mig så sjukt mycket! Hoppas verkligen du inser själv hur söt du är! Puss och kram Ida:-)

 4. Haha du jag kan då säga att det är inget fel med din kropp! Lätt en av dom snyggaste och sötaste i Holmsund! 😉 Ta inte åt dig om vad dom andra säger, jag och mina killkompisar har hälldre små än stora bröst! Hade bra!

kommentarer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s